Hoppa till sidans innehåll

Övertygande seger! (Filmklipp)

19 SEP 2010 15:23
Vi kan kalla det överkörning de första 3 serierna, men det vore lite respektlöst. Det var jämnare än vad siffrorna visade.
  • Uppdaterad: 26 OKT 2010 15:13

Marbodals BS gästade oss denna lördagseftermiddag. De hade varit i Åmål och förlorat tidigare.

I den första serien så var det bara Lunde och Anders som vann stort, med 148 poäng. Björn och Simon avgjorde sina bord med avslutande strikar.

Den andra serien vann vi med 5-0, men Anders/Lunde vann med endast en poäng! Och Melon/Linky vann med 8.

I den tredje serien ökade vi på trycket och gör vår bästa serie, 1683. Det var rätt lätta vinster på alla bord utom Melon/Linky som båda strikade ut så vi kunde vinna med bara 12 poäng.

Ledning med 14-1 och i den sista serien försöker vi naturligtvis ta en 5-0 men där var det många som tappade spelet och Marbodal vinner med 4-1.

Anders var bäst med 851, Linky 850 och Simon 844.

Nu är det uppehåll i 3 veckor och det ser onekligen bra ut efter de första omgångarna. Vi har inte förlorat än och då har vi haft två tuffa bortamatcher. Och det känns inom laget att vi är inne i en bra period, fler och fler tränar och tycker det är roligt.
Det är såklart roligt att vinna, tidigare säsonger har präglats utav en viss negativitet och olust, med onödiga förluster då många varit borta vissa matcher. Men nu har vi fått en bra stomme i laget och jag tror många får en känsla av trygghet i det. Kan vi hålla i detta så är vårt mål inte alltför avlägset: En plats i allsvenskan!

Matchfakta

Skribent: Björn Lindqvist

Postadress:
KS Edsbowlarna - Bowling
Kenneths Färglager AB, Jordbrovägen 14
66832 Ed

Kontakt:
Tel: 053461065
E-post: ksedsbowlarna@gmail....

Se all info