Hoppa till sidans innehåll

Tunga förluster i Göteborg

15 OKT 2012 10:31
Vi visste på förhand att det skulle bli mycket svårt att vinna mot Pergamon och Örgryte. Men såhär i efterhand så kändes det surt att förlora, eftersom vi ledde båda matcherna.
  • Skapad: 15 OKT 2012 10:31

Vår första match var i Partille mot Pergamons farmarlag. På pappret det bästa laget i serien, och dessutom på en lite knepigare oljeprofil, Björnen 42 fot. Iaf i denna hallen.

 

Vi vinner till vår förvåning första serien med 4-1, och får ett tidigt grepp om matchen. Men Pergamon vaknade till och höjde sig meddans vi låg kvar på samma nivå.

Både andra och tredje serien har vi chans att ta poäng i sista rutan men faller på målsnöret vilket gör att vi låg under med 5-10 inför sista. Hade käglorna ramlat vår väg lite till så hade den kunnat se annorlunda ut. Men de körde i princip över oss efter första serien så det är inte så mycket att gnälla över heller.

 

I matchen mot Örgryte taggade vi till för vi ville verkligen ha med oss någon poäng från denna bortasväng.

Vi spelar rätt bra, leder efter två serier med 6-4 och ser ut att kunna gå mot seger. Men i tredje serien tappar vi, hemmalaget vinner med 4-1 de har knapp ledning med 8-7 inför sista. Vi har allt och vinna med lyckas inte alls, förlorar med 4-1 även denna serie.

 

Mycket tråkiga förluster, speciellt mot Örgryte.

Summering:

Vi måste bli bättre på att spela på profiler vi inte behärskar, dvs profiler som kräver träffsäkerhet och rätt tempo.

 

Nästa vecka är det hemmamatch mot Cahoot.

 

Matchfakta mot Pergamon F

Matchfakta mot Örgryte

Skribent: Björn Lindqvist

Postadress:
KS Edsbowlarna - Bowling
Kenneths Färglager AB, Jordbrovägen 14
66832 Ed

Kontakt:
Tel: 053461065
E-post: ksedsbowlarna@gmail....

Se all info